Mariannelta tuli tällainen varmaankin lähes kaikille jo tuttu haaste:


"Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!"

Tässä siis viisi biisiä, jotka ovat viime aikoina soineet, syystä jos toisesta.

Nämä kaksi ensimmäistä ovat lempiartistini, Bunburyn tuotantoa, jotka soivat siitä syystä että tässä talossa Bunbury soi lähes aina. Itseasiassa, kumpikaan näistä ei ole Bunburyn oma, vaan ensimmäinen on Nacho Vegasin ja toinen on Celso Piñan, mutta kuitenkin... Nämä biisit ovat ehkä hieman melankolisia, mutta juuri siksi sopivatkin hyvin syksy-fiilikseeni.

1. Dias Extraños - Bunbury & Vegas




2. Aunque no sea conmigo - Bunbury





Tämä kolmas biisi tuli mieleeni muutama viikko sitten keskustellessani italiaa puhuvan ystäväni kanssa. Alkuperäinen versio on siis italiaksi, mutta tässä nyt tämä itseäni aikoinaan koskettanut espanjankielinen versio tästä yli 10 vuotta vanhasta biisistä.

3. Mi Historia entre tus Dedos - Gianluca Grignani

 


Jotain myöskin englanniksi.. Tämä kappale soi radiossa vähintään kerran tunnissa silloin tuskaisina graduntekoöinä, ja vaikkei sanat olisivatkaan mitenkään innostavat, sai tuo biisi minut aina jotenkin iloisemmalle tuulelle... tai jotenkin sellaiselle mielelle, että "elämä on mielenkiintoista", vaikka graduilu juuri silloin tuntuikin täysin paskalta hommalta.

4. Viva la Vida - Coldplay



Tämä viimeinen biisi pääsi listalle kiitos Rosan, joka oli kuuntelemassa The Do:ta Ylen studiolla ja näytti minulle videota ko. tapahtumasta. Sen jälkeen laulaja-Olivian marisevan vinkuva ääni on soinut päässäni ja olen imitoinut häntä täällä rasittavuuteen asti: "ät lääääst diiduudiiduudii". Whinning, mutta silti hauskaa musaa.

5. At Last - The Do



Nyt siis vielä pitäisi haasta VIISI muuta mukaan. No, minä haastan tällä kertaa RosanSarin, AnninParapluien ja Johannan.