Ei voinut sitten ihanampaan ajankohtaan tämäkään sattua!
Minun rakas Power Bookkini päätti ottaa lopputilin. Olihan tuo jo tiedossa, kun kovalevy oli jo pitemmän aikaa takkuillut, mutta enpä ollut siltikään saanut aikaiseksi tehtyä back uppia viimeisistä gradu-jutuistani, enkä myöskään kuvista.
 
Noh, onneksi suurin osa graduiluista on myös työparini koneella, eli ei tästä nyt mitään katastrofia seuraa, mutta raivostuttaahan tuo silti.
En tiedä pitäisikö jo antaa koko Power Bookin olla ja yrittää jollain keinolla ostaa kokonaan uusi kannettava, vai pitäisikö hommata uusi kovalevy. Kerran olen sen jo tehnyt; piti lähteä ihan Manhattanin Fifth Avenuen Apple-liikkeeseen asti, että sain huollon sieltä käsin, ja vielä uuden akunkin ilmaiseksi, tuossa mallissa kun on joku valmistusvika alunperinkin.
Nykyään jopa täälläkin tuo Maccien huolto toimii vähän paremmin ja halvemmalla, sen verran on Mac-kanta täälläkin pajulassa kasvanut...

Se mikä tässä nyt eniten rassaa on se, että joudun tosiaan käyttämään tätä pc-romua Windowsseineen ja johtovuorineen. Yritin sitten tehdä tästä edes vähän mukavampaa, ja raahasin koneen sohvan eteen. Lopputulos ei kyllä ole kovin esteettinen! En edes osaa vaihtaa tätä näppäimistöä suomalaiseksi, ja niinpä siis tuo skandittaminenkin on raivostuttavaa! äääää!!!! En edes muista mikä on ison ä:n koodi! Huoh...

1438073.jpg