Nyt olisi kyllä ihan rahaluottokin tarpeeseen, mutta, sen puutteessa, mikäs sen mukavampaa kuin blogimaailman luottokaverit. Kiitos siis Jennille Provenceen!

1860091.jpg


1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle.
2. …joista neljä seuraa blogiasi.
3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri puolella maailmaa.
4. Linkitä siihen blogiin, josta sait tämän tunnustuksen.




Tunnustus menee ensimmäisenä Rosalle Helsinkiin, joka silloin joskus vuonna 2000 sai minutkin kirjoittamaan blogia (jota ei kyllä enää ole olemassa) ja joka siis on kaverini ihan livenäkin.

Toisena tunnustus menee Mariannelle Lontooseen, joka sai minut alunperin koukkuun upeilla kuvillaan, mutta jonka elämästä on myös todella mukava lukea.

Kolmas menee tietenkin Stazzylle Strasbourgiin, vaikka ainakin siellä tämä kultakortti on jo ollut käytössä. Stazzy on luultavasti tämän uuden bloggailukauteni "vanhin ja vielä elossa oleva" uusi tuttavuus.

Neljäs menee Nazelle Brysseliin, joka alunperin sai minut lukijakseen jollain jutullaan, jota jäin hekottelemaan yksinäni ääneen.

Viides tunnustus menee ainakin omalta puoleltani uudelle tuttavuudelle, Vendavalle Barcelonaan, jonka ihastukset ja vihastukset uudessa kotikaupungissaan kuulostavat osittain niin tutuilta.