1506063.jpgIlmoitin perjantaina tesis-työryhmäläisilleni katoavani ympyröistä maanantaihin asti, ja viettäväni kerrankin normaalia viikonloppua. En nyt tiedä miten "normaali" siitä loppujen lopuksi osoittautui, mutta en ainakaan avannut kirjoja, enkä edes nähnyt  tesis-aiheisia unia (niin kuin tapanani on).

Lauantaina vietimme iltaa C:n serkkujen ja heidän tyttöystävä-ehdokkaitten kanssa. Porukka oli hieman itseämme nuorempaa, ja menokin oli hieman sen mukaista. Tarkoituksena oli istua iltaa terassilla grillaillen, mutta sade ajoi meidät pikaisen ja vaivalloisen grillailun jälkeen sisälle.
Naureskelin C:n, ja erään sedäksi nimetyn ystävämme kanssa tätä ihastus-joukkiota pitkin iltaa. Juomisia oli ilmeisesti kuskattu myös hieman liikaa paikalle, kun juttu kulki tähän malliin:

-Mitä mulle voi tapahtua jos syön tän verisen kanansiiven?
-Sisäinen verenvuoto!

Tai vielä myöhemmin:
-Hei tulkaa tekin pelaamaan shokki-peliä!
-Ai shotti-peliä?
-Niin, shokki-peliä!

No, kyllä sitä sitten vähän aikaa pelailtiinkin, jonka jälkeen minä sain tarpeekseni ja häivyin kissan seuraksi makuuhuoneeseen. Siihen sitten jäinkin. Vaatteet päällä, poikittain sängylle kissa kainalossa! Oli kyllä hyvät unet, niin kauan kunnes heräsin kahdeksan maissa koko talossa kaikuviin formula-ääniin.
1506073.jpg
Päätin ilahduttaa C:n body transformaationillani, ja laitoin pappa-yökkärin päälle ja tyynyjä alle saadakseni aikaan popcorn-efektin (inside nimitys vartalolle jolla on ulokkeita joka suunnalle (ei mitenkään pahassa mielessä, hih))  ja menin telkkarin eteen kyselemään että "Tykkäätsä musta vielä vaikka vähän tuli kiloja yön aikana lisää?"
Ihme kyllä formula-hullu oli leppoisalla päällä vaikka häiriköin tuon pyhän messun aikaan ja jopa huvittui sen verran että otti pari kuvaakin muodonmuutoksestani.
1506079.jpg1506113.jpg1506118.jpg
Sunnuntai menikin sitten elokuvien, pizzan ja karkkien (joo, niitten m&m:ien ja gummy bearsien) seurassa. Illan paras oli ehdottomasti Michael Clayton.