1433666.jpgLluvia lluvia lluvia lluvia lluvia lluvia lluvia
No me pidas que te quiera
si no te puedo querer!

Sade, älä pyydä että pitäisin sinusta
kun en voi sinusta pitää!

(Ote jokaisen sadepäivän lempibiisistäni...)

Täällä ainakin tuo sade on ottanut opiksi siitä
aiemmin mainitsemastani elämänviisaudesta,
eli jos jotain tehdään, niin tehdään sitten kunnolla.

On taas satanut ties miten monta päivää putkeen, ja juuri kun minun piti oikein urakalla pyykätä... Olen jo pari päivää salaa käynyt Carloksen alusvaatelaatikolla, kun omani on jo tyhjentynyt pyykkikorin puolelle. Eli siis vain ja ainoastaan minun kiusakseni tietysti tuo myrsky sieltä jostain tänne nyt tuli.

Noh. Pyykkäilyt on saanut jäädä, sillä sen lisäksi, että sadepäivinä pyykit eivät millään tahdo kuivua jättämättä vaatteisiin hirveää lemua, meidän pyykkikone on katolla, jonne pyykkikatoksesta huolimatta sataa niin, että pyykkikone lilluu vesilammikossa. Kävin siis tsekkaamassa tilannetta, ja napsasin samalla tuon kuvan, mutta ei hyvältä näyttänyt. Sähkötkin on taas katkeillut pitkin päivää.

Täytynee kai vain jatkaa miesten kalsareissa kuljeskelua vielä huomennakin...
Tälläisinä päivinä sitä niin kaipaa Suomen kylmyys- ja kosteuseristeisiä taloja neljine ikkunalaseineen, sekä saunoineen! Ai jai, siitä onkin jo kohta kaksi vuotta kun olen viimeksi ollut saunassa.

No niin. Nyt ne sähköt taas meni, ja netti tietenkin myös. En kestä enää tätä jurruttelua. Pakko lähteä jonnekin missä ei valot vilku ja mikrot ja ups-laitteet piippaile vähän väliä.
Katsotaan pysyykö tämä ikkuna elossa tässä kannettavalla niin kauan kunnes palaan...
Kaipaan Bloggeria, jossa teksti tallentuu automaattisesti, eikä kuvien asettelukaan ole niin vaikeaa, tuokin nyt tuossa tönöttää ihan kummallisesti. Grh!