Eteläeurooppalaisten lomakuukausi, elokuu, on lennättänyt myös meidän eurooppalaistuneet ystävämme takaisin kotimaahansa hengähtämään. Ilta toisensa jälkeen on kulunut vain oleskellessa, jutellessa ja syödessä hyvässä seurassa. Olemme useaan otteeseen jo todenneet, että nauraminen tekee hyvää! Mikäs sen hauskempaa kuin muistella niitä "vanhoja hyviä aikoja". Niin- todellakin, olen huomannut, että minullakaan ei enää ole ulkopuolinen olo niitä vanhoja juttuja muistellessa, koska joko olen itse jo ollut paikalla, tai sitten olen ko. jutut jo kuullut ennestäänkin. Onhan siitä tosiaan jo kahdeksan vuotta kun tulin tänne ensimmäistä kertaa!
Ystäväpiirimme on kuitenkin viime vuosina hajottautunut ympäri maailmaa, mutta silti pidämme tiivistä yhteyttä, ja vaikka välillä yhteydenpito jäisikin vähemmälle, voin olla varma, ettei ne ystävät sieltä mihinkään katoa. Siitähän sen tietää kuka on todellinen ystävä, kun välimatka tai vähäinen yhteydenpitokaan eivät välejä viilennä.

Yksi suurista huveista viime aikoina on ollut Guitar Hero, jota on ollut pakko aikuisten ihmistenkin rämpyttää niin että hikipisarat vaan valuvat otsalta! Meiltä sähköongelmaisilta lähti sähköt osasta kämppää niin ettei edes sähkömies pystynyt vikaa korjaamaan. Nyt sitten ei kattovalot tai tuulettimet, eikä edes ilmastointilaite toimi ennen kuin sähköyhtiöltä saavat aikaiseksi tulla korjaamaan sähkömittarin.. tai siis sen tötsän. Joku linja sieltä on kärtsännyt. Niinpä siis istumme täällä pöytälamppujen valossa ja tuskastelemme kuumuutta, mutta hauskaa on silti.

1841857.jpg

1841859.jpg