Bloggaan lainakoneella, jonka backspace ja enter toimii silloin kuin niita huvittaa, ja skanditus ei silloinkaan. Nyt kaipaan jopa sita kotona olevaa pc:ta! Tama haaste tuli siis juuri sopivasti, voin vain vastata pahemmin miettimatta mita kirjoitan. Kiitos Tuittu-Loora ;)!

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi? <?XML:NAMESPACE PREFIX = O />


14? Yksi per paiva! Hyva mina.

2. Miksi aloitit kirjoittamaan omaa blogia nettiin?


Umm. Aloitin ensimmaisen blogin vuonna 2003. Muistaakseni kaverini (Rosan)  innoittamana, Diarylandissa. Sielta siirryin bloggeriin, jossa pidin espanjankielista blogia muutaman vuoden, harjoitellakseni espanjaksi kirjoittamista. Sitten sain sekokohtauksen, lahdin Suomeen ja lopetin bloginkin.  Myohemmin kirjoitusripuli on johtanut minut pitamaan kahta henk. koht. blogia, yksi espanjaksi, toinen suomeksi, plus kahta yhteisblogia: yksi suomalaisten ystavieni kanssa, toinen takalaisten opiskelukavereiden kanssa, suunnitteluun ja taiteeseen liittyen. Huh huh.

3. Millä nettisivuilla käyt ?


Blogilistalla ja ehka liiankin monessa seuraamassani blogissa. Joskus Facebookissa. Googletan joka paiva ties mita ja yksi lemppareistani on Real Academia Españolan sivu (gradun takia lahinna viime aikoina, pitaa aina olla tarkastamassa jotain). Niin ja tietty Gmailissa ja Hotmailissa.

5. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)
Oli sellainenkin joskus viime vuosituhannella. Ei siella koskaan kylla ollut muuta kuin pari kuvaa ja otsikko. Heh heh.

6. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?


Espanjaa, englantia... ja mukamas ruotsia, ranskaa ja saksaa. Ranska nyt viela jotenkin menee ainakin luettaessa, ruotsi on unohtunut lahes kokonaan ja saksa taysin. Tassa juuri muuten juttelin yksinani ruotsiksi, edessa on luultavasti tyohaastattelu ruotsalaisessa firmassa. En kylla tieda onko haastattelija ruotsalainen. Toivottavasti ei!!!!!!!!!!!!!!

7. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?


Vuokraan leffoja enemman kuin mita katson telkkaria, kauhistuttavaa kyllakin, kun telkkarissakin olisi HBO:t, Cinemaxit, Cinecanalit ja muut... ja jos katson sarjoja niin yleensa niitakin dvd:lta, tai netista ladattuna (Heroes, 24). En jaksa odottaa viikkoa seuraavaa jaksoa, kun en kuitenkaan aina ehdi katsomaan... mutta, jos katson, niin katson American Idolia (Michael Johns ja David Cook rocks!), Two and a half menia ja Men in treesia.. niin ja Extreme makeover Home editionia, While you were outia ja muita sisustusohjelmia... ah, ja myos BBC:ta ja CNN:aa randomisti, ja Discoverya ja NatGeo:a ja E!:ta! Huh. Onhan niita loppujen lopuksi. Ehka pitaisi pyyhkia pois tuo ensimmainen lause, mutta kun ei backspace toimi niin menisi turhaksi saatamiseksi. Hih hih.

8. Hissi vai portaat?


Portaat yleensa, oikeesti! Olen kauhea harppoja, enka yleesa jaksa jaada odottamaan hissia. 

9. Onnen- ja epäonnennumerosi ovat?


Pitaako sellaisetkin olla? Tykkaan numeroista 2 ja 11, mutta ei ne mitaan onnea ole ainakaan tahan asti tuoneet.

10. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyyn 3 bloggaajaa?


Tama blogi on niin uusi etten oikein tieda viela keta taalla kay, niiden lisaksi jotka ovat haasteen jo saaneet, mutta arvatenkin ainakin Rosa, Anni ja Siiri. Teidat siis!