Neljä päivää takana Robinin kiimaa, ja minun mittani hiuskarvoja myöten täynnä! En ole koskaan tavannut seksihullumpaa kissaa kuin tuo vähän yli vuoden vanha neljän pennun äiti. Olen niskaani myöten raapaleilla, polvessani on haava ja toisessa mustelma, tapeltuani tuon pirulaisen kanssa, ettei se karkaisi naapuruston kolleja viettelemään.
1484520.jpg
Tarkoituksena on kyllä leikkauttaa kissariiviömme, mutta tässä odotellessamme että pennut kasvaisi, on Robinilla ollut jo useampi kiima. Nyt kun nuo ihanat pikkuiset ei enää roiku koko aikaa tississä, voisimme jo viedäkin mamman klinikalle, mutta olen yliopistomaksujen sun muiden tämän kuun ylimääräisten menojen takia niin pennitön, että hyvä kun vuokraan riittää rahaa.

Kaikkeen sitä kans itsensä pistää. Itseäni saan kyllä vain syyttää kun venytin sitä leikkausta niin kauan, että huomasin katin olevan jo paksuna.
On päiviä jolloin rakastan kissoja, mutta on myös niitä, jolloin toivoisin olevani ainoa eläinlaji kilometrin säteellä! Tappeluiden lisäksi löysin tänään kakat ja pissat lattialta.

P.S. Photoshoppailulleni saa nauraa, kuvan tarkoituksena oli muistuttaa viikonlopputöissä olevaa Carlosta sähköpostilla siitä, minkä kanssa minä täällä kotona joudun diilailemaan.