Maye, mime, mosquito, hormiga, cucaracha...

Näitä kaikkia ja paljon muita olisi tarjolla!
Viime yönä sain taas raapia, läiskiä ja kieputella lakanaa ympärilleni hyttysiä pakoillen, mutta ei siitä ollut mitään apua. Sitten päätin että nyt häivyn olohuoneeseen nukkumaan! Siellä kun voi teljetä kaikki ovet ja ikkunat ja pistää ilmastoinnin päälle.

Siinä sitten kun revin lakanaa ja tyynyä mukaani, huomasin, ettei ne pirulaiset, jotka minua olivat kiusanneet, ollutkaan pelkkiä hyttysiä, vaan myös muurahaisia! Tämä on jo toinen kerta kun muurahaiset ovat valloittaneet koko makuuhuoneenkin. Minä olen jo luovutuspisteessä. En millään haluaisi taas myrkyttää täällä. Hirveää saastetta.. eko-minäni kärsii... mutta, eipä sekään ole mukavaa jos iho on kuin ruton saaneella!
1633692.jpg
Tässä kuvassa kylläkin siskoni jalka viime viikolta. Playa Bonitan huono puoli oli sateiden synnyttämät mini-kokoiset maye-itikat, joita ei melkein edes nähnyt ennen kuin jaloissa oli kiinni lähes 100 yksilöä. Miespuolisia matkalaisia nämä eivät suvainneet pistää ollenkaan! Oma ihoni on sen verran ruskettunut, ettei nuo pistokset edes paljoa näkynyt, kunnes raavin ne verille niin että sormetkin on pieniä rupia täynnä. Ihanaa...