Viimeisen kirjoitukseni jälkeen tuli sellainen olo että kylläpäs minä taas olen negatiivinen. Ei siis pelkästään tuon vaalikampanjointi-inhoni vuoksi, vaan ihan muutenkin. Viime päivät on mennyt kaikenmoisen marmatuksen parissa, mikään ei ole toiminut, kaikki rahat menee johonkin tietokoneiden korjaamisiin ja muutenkin kaikki ottaa päähän.

Nyt kuitenkin yritän muistaa että on tässä maailmassa vielä jotain hyvääkin. Katselin juuri sopivasti American Idolsin uusinta jaksoa, jonka aiheena oli inspirational songs. Vielä parempi oli, kun yksi kilpailijoista, Jason Castro, lauloi pienestä asti rakastamani Over the rainbow:n. Aina kun minua tympii, olen hermostunut tai kun istuin tylsistyneenä luennoilla, joko hyräilen tai kirjoitan paperille Somewhere over the rainbow...

Tässä siis jotain aurinkoista ja positiivista; muutama kuva sunnutain rantailusta. Kyseinen ranta on Boca Chica, eli yksi maan saasteisimmista ja inhottavimmista rannoista, itseään ja ties mitä tilpenhööriä myyvien tai muuten vaan outojen ihmisten, lian ja läheisen teollisuussataman seurauksena. Oikein rantojen slummi siis, niin kuin Carlos sanoisi (eikä muuten suostu ko. rannalle edes menemään). Silti tuolta rannalta voi löytää jotain kaunistakin. Ihania yksityiskohtia, kirkasta vettä, valkoista hiekkaa ja palmupuita.

1448680.jpg

1448684.jpg

1448693.jpg

1448703.jpg

Nämä kuvat siis Ukulele-Over the Rainbow-version tahtiin a lo Jason Castro: