Silloin kun ei saa mitään hyödyllistä aikaiseksi, ja siivoaminenkaan ei enää tuota tulosta, on aika siirtyä luovuus-akselille. Minulle tämä tarkoittaa joko seinien tai taulujen maalaamista. Puoliksi. En ikinä saa mitään valmiiksi.
Tällä hetkellä ei asunnostamme onneksi löydy yhtäkään puoliksi maalattua seinää, mutta puoliksi maalattuja tauluja kylläkin.
En ole hyvä piirtäjä tai maalaaja, mutta tekotaiteiteilen huvikseni aina kun oikeanlainen vimma saa vallan.
Eilen asennoiduin terassille aikeissani saada valmiiksi marraskuussa aloittamani Seepra. Eräästä kurssityöstä jäi silloin yli kaksi carton piedra-liuskaa (suomeksi??), joista innostuin tekemään kaksiosaisen seepra-lähikuvan, erään sisustuslehden innoittamana. En kuitenkaan ole mikään musta-valko-fani, ainakaan seeprakuvioisena, joten taulukin oli jäänyt nurkkaan lojumaan puoleksi vuodeksi.
1582681.jpg

Nyt sitten hutiloin "kivipahville" valkoista ja mustaa maalia, kunnes taas kyllästyin, ja päätin ottaa työn alle toisen ikuisuusprojektini, neljäosaisen Lynch-kopion, jonka joskus piti tulla olohuoneen seinälle.
Sentään kaksi ensimmäistä osaa alkaa nyt olla maalin peitossa, mutta valmiita ei kylläkään. Seinälle tuskin koskaan ehtivät, ainakaan tässä asunnossa.
1582696.jpg
Lopputuloksena maalailuistani sain itsekin todella kauniit kuviot selkääni. Ei tullut jotenkin mieleen edes että selkä saattaisi palaa. Nyt on sitten tosi seksikkäästi niin paidan kuin rintsikkojen rajaa pitkin selkää.

Sain muuten vihdoinkin uuden tehosekoittimen! Löytyi alennuksesta paikallisesta "Citymarketista". On se sitten niin uskomattoman ihana vempain! Tänään on vuorossa ananas-mehua.
1582718.jpg