1487582.jpg
Tämä kissan kuumana käyminen jo viidettä päivää on pistänyt koko huushollin sekaisin. Siivoaminen on saanut jäädä (kotona ollessani istun koneella kuulokkeet korvilla etten joudu kuuntelemaan tuota itkua), kaikki tavarat ovat kumossa tai lattialla ja ikkunat on teljetty esim. vanhoilla kaapinovilla, niin kuin alla olevassa kuvassa, josta voi myös bongailla pyykkikorin oven edestä ja ties mitä roskaa lattialta.


Huomenna on luultavasti (ja onneksi) rauha maassa, sillä kaikista näistä toimenpiteistä huolimatta Robin oli löytänyt tiensä ulos uuden kolliystävän luokse. C oli löytänyt pariskunnan naapurin takapihalta itse toiminnasta. Jos pullat ehti uuniin asti, pitäisi kissan 24 tunnin kuluttua "viiletä".
1487585.jpg
Niin siinä sitten kävi. Kuka haluis kissoja? Pitää ilmeisesti nyt jo alkaa kuuluttelemaan, tai muuten meillä on täällä kohta kunnon kissafarmi, kun entisistäkin pennuista yksi on ilmeisesti kodinpuutteessa jäämässä meille.


Kolli jäi muuten maisemiin huutamaan rakkautensa perään. Kohta varmaan naapurit alkavat ripottelemaan myrkkyä takapihoilleen... Eilen jo yksi soitti ja kysyi että mikä meidän kissaa vaivaa.