Universidad Apec on vihdoinkin taaksejäänyttä aikaa. Gradu ehti ajoissa Decanato de Artesiin, vaikka hilkulla oli! Kaikkea mahdollista tapahtui siinä viime metreillä.
Kirjapainon tulostin hajosi torstaina kello 10  illalla, kun sivujen piti olla kahdeksalta aamulla toisessa paikassa nidottavana. Onneksi paikan omistaja  on tuttumme, joten olimme itse paikalla painostamassa että kone pitää korjata nyt heti! Vihdoin kello  12 kone alkoi taas toimimaan ja kolmelta oli kaikki sivut pöydällä... paitsi lähdeluettelo. Kirja jouduttiin nitomaan kahteen kertaan, kun huomasimme vasta lauantaina illalla että lähdeluettelo oli jäänyt kokonaan pois. Onneksi löysimme sunnuntaina erään aukiolevan liikkeen, jonka omistaja suostui soittamaan eräälle työntekijälleen että tulisi auttamaan kahta Apecilaista, jotka ovat valmiita maksamaan mitä vain kunhan saavat tekeleensä korjattua. Niinpä sitten istuimme isänpäivää kopioliikkeen edessä, valtion yliopiston UASD:n kulmilla katsellen kuinka viimeiset paikallaolijat joivat olutta ja kuuntelivat täysillä bachataa istuimettoman auton kajareista.
Vielä viimeinenkin yö meni tallentaen tekelettä pdf-muotoon, ja suunitellen cd-version päällystä ja koteloa (nekin piti käydä tulostamassa kolmen aikaan aamulla, thanks to PrintCity, joka on auki 24h). Tietokonekin alkoi kiukuttelemaan sammuen itsestään puolen tunnin välein... mutta, ehdimme jopa nukkumaan tunnin ennen kuin piti lähteä yliopistolle. Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja maanantaina illalla sain huokaista helpotuksesta. Eilinen päivä meni suurimmilta osin nukkuessa.
Nyt onkin sitten vähän outo olo, en oikein tiedä mitä tässä nyt pitäisi sitten tehdä.

Tässä joitain kuvia...

1778814.jpg

1778822.jpg

1778826.jpg

1778834.jpg

1778842.jpg

1778879.jpg

1778884.jpg

1778887.jpg