Silloin kun ei olisi edes ollut aikaa lueskella kaiken maailman ja ympäri maailman ripoteltujen ihmisten blogeja, niitä tuntui tulevan esiin joka kulman takaa (ts. blogien ja blogilistan kautta), mutta nyt kun sitä aikaa vihdoinkin olisi vain istua sängyllä kone koipien päällä ja huvikseen lueskella ja tiiristellä erilaisten ihmisten elämää, ei niitä mielenkiintoisia kirjoittajia tunnu löytyvän!
Monet suosikkini ovat hävinneet äänettä blogiensa parista, joko tilapäisesti tai kokonaan ja minä olen turhaan etsinyt uusia kivoja "tuttavuuksia" sieltä bloglistalta. Tuntuu siltä, että kaikki blogit ovat täynnä päivän asuja, ostoksia ja tekeleitä! Ei sinänsä, etteikö niitten päivän asujenkin katseleminen olisi kivaa puuhaa, mutta c'moon! Eikö ihmisillä ole enää mitään muuta sanottavaa? Enää en viitsi edes avata blogeja jotka kuuluvat ko. aihepiiriin... Mutta, ehkä minä sitten olen vaan "out".
Kertokaa siis, please, minkä vain blogien osoitteita jotka kannattaa käydä tsekkaamassa!!!
Ehdin jo vakavasti harkita aloittavani lukemaan uudestaan jotain tiiliskivikirjojani kuten Les Miserables ja Ana Karenina ja unohtaa koko blogit vähäksi aikaa. Kaipaan siis ihan mitä vaan uutta luettavaa!