Täällä vietetään työ(väe)npäivää tänä vuonna vasta 5. päivä toukokuuta. Dominikaanisessa vain kirkolliset pyhät pysyvät oikeilla paikoillaan, kaikki muut vapaat siirretään lähimpään maanantaihin. Typerää ja epäeettistä mielestäni, mutta minkäs teet, rahaa on tehtävä, ei mitään turhia vapaita keskellä viikkoa. Hah!

Noh, eipä tuo vapaa täällä(kään) muutenkaan olisi mikään vapun(aaton) kaltainen riemupäivä, vaan yksi niistä tylsistä päivistä jolloin kukaan ei jaksa tehdä mitään. Minäkään.
Ehkä pitäisi tänä vuonna tehdä poikkeus, kun en ole kymmenen vuoden sisällä juhlinut vappua kuin kerran! On vain hieman vaikea saada kehiin vappu-tunnelmaa, kun suomalaisia on paikalla ... Todella, sen jälkeen kun ainoa compatriota-ystäväni häipyi takaisin Pohjolaan, kontaktini suomalaisiin on valunut nollaan. Tietojeni mukaan täkäläinen suomalaisyhteisö ei kyllä edes ole kovin suuri, ja niistäkin vähistä taidan olla 50% ikäluokastani?

No, eipä siis ole suomalaista seuraa, mutta sentään on niitä mangoja, jotka takapihallakin ovat vihdoinkin melkein kypsiä...

1514505.jpg1514507.jpg

Hyvää VAPPUA sinne vappulaan!