Tällä viikolla se sitten viimein katkesi tämä minun yritykseni päivittää blogia päivittäin. Syynä erinäiset vierailijat, kuten flunssa ja kotiini asettautuneet työtiimiläiset. Ilmestyivät maanantaina illalla kasseineen ja kamppeineen, tarkoituksena tehdä hommia aamusta iltaan intensiivisesti. Intensiivistä kyllä oli, mutta lähinnä laiskottelu ja elokuvien katselu. Ei siis enää työskentelyä kotona. Tai ainakaan leiri-meiningillä.
Nyt olen kuitenkin back in the game, vaikkei flunssa vieläkään ole hellittänyt. Ääni on kuin vanhalla juopolla ja hengittäminen tapahtuu vain suun kautta.
Sain jopa vihdoin vietyä kannettavani huoltoon, joten se muualla työskenteleminen helpottunee piakkoin, ja vihdoin pääsen eroon tuosta rasittavasta skandien alt+13200000000000 näpyttelystä (kyllä ne macit vaan on parhaita)!

Eilen uskaltauduin jopa ulos asti. Menimme tiimin kanssa hoitamaan paria asiaa, ja matkan varrella istuimme hetken aikaa Kolumbus-puistossa Amerikkojen ensimmäisen katedraalin kupeessa, kun minun oli pakko doupata itseeni pari flunssalääkettä ja Gatorade:ia etten olisi jymähtänyt maahan keskellä katua. Turistit piirittävät tuota paikkaa kilvan pulujen kanssa, ja suosituin kuvauskohde on Kolumbuksen patsas keskellä puistoa. Siinä Kolumbus osoittaa kuulema kohti Espanjaa, vaikka todellinen suunta onkin lähempänä Estados Unidos de Americaa...
1541998.jpg
1542015.jpg
1542020.jpg